Spikertelt

Dersom du har campingvogn og ikke reiser rundt med den, kan spikertelt være en ypperlig løsning for ditt campingliv. Et spikertelt er ofte solide konstruksjoner med isolering og varme. Utseendemessig kan det ligne svært på en hytte eller koie. Vi kan tilby deg det meste innenfor denne løsningen.

Fleksible løsninger som kan skreddersys

Spikertelt ser robust og solid ut, men de er ekstremt tilpasningsvennlig i forhold til forskjellige ønsker behov. Når du bestiller et spikertelt av oss vil vi skreddersy teltet etter dine ønsker. Størrelse, funksjoner og utseendet er bare noen av elementene som kan spesialtilpasses.

Bruk gjerne fagfolk til montering

Vi vil bistå deg med å montere spikerteltet slik at du slipper å bruke unødvendig mye tid på dette. Spikertelt er som nevnt overfor et stort og kraftig byggverk i campinglivet, og vi ønsker ikke at det skal oppstå misnøye ved montering. Hensikten er jo at du skal oppleve gode ferier med teltet.

Derfor bistår vi deg mer enn gjerne med oppsettet av spikertelt.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss på telefon: 934 62 943 eller med å sende oss en E-post til: post@isoleringogblikk.no dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål vedrørende våre spikertelt.