Fast fortelt

Vi tilbyr fast fortelt i høy kvalitet og levert av profesjonelle leverandører. I vårt utvalg av fast fortelt kan du finne et fortelt som passert like godt både for vinter og sommer.

Med vårt store utvalg av fast fortelt kan vi garantere deg at du finner et fortelt i ypperste kvalitet. Vi vet at det kan være store differanser når det kommer til ønsket størrelse på det faste forteltet. Derfor har vi også flere størrelser tilgjenglig for deg.

Fortelt fra Toppcamp som ikke trenger å demonteres

Hensikten med fast fortelt er at du slipper å måtte sette sammen og skru ned forteltet. Et fast fortelt skal kunne takle alle klimaforhold og medfører at du kun trenger å slå ned forteltet ved eget ønske.
Vi som har kjennskap til campingliv vet at fortelt kan by på frustrasjon og mye arbeid. Derfor er også løsningene våre innen fast fortelt også brukervennlige slik at du ikke skal måtte ødelegge store deler av ferien din på bare å sette opp et fortelt.

Flere fordeler med fast fortelt

Ikke bare er forteltene enkle å montere sammen, de tåler også mer. Dersom du ser på våre bilder for fast fortelt kan du se at dette er et telt som er litt mer enn bare plast. Fast fortelt tåler derfor mye mer og har lenger levetid enn vanlige fortelt. I tillegg ser et fast fortelt langt bedre ut enn de tradisjonelle forteltene.

Eller ta kontakt på telefon: 934 62 943 eller send oss en E-post til: post@isoleringogblikk.no for mer informasjon